Certifikater

 
 
 
 
 
 
 

Rullebaner

Rullebaner til lager og produktion


Udrevne rullebaner

Udrevne rullebaner med skrående fald, er en transportform ved tyngdekraftens hjælp. Det har da også været anvendt af mennesker som universelt hjælpemiddel i flere tusind år.

Lige så forskellig som det transporterende emne er i form og vægt, lige så forskellig vil en rullebane være når den skal fungere korrekt.

Faktorerne har naturligvis også økonomisk indflydelse på valg af transportudstyret. Emnernes beskaffenhed skal naturligvis være egnet til rullende transport, tåle sammenstød, små vuggende bevægelser, klemning og stød. For at undgå kipning må tyngdepunktet ikke være for ensidigt.

Ved valg af ruller er følgende alt afgørende: Diameter og længde, styrke, antal pr. emne, lejetype, aksel, materialevalg, under hensyn til temperatur, fugtighed og rengøring, vælg altid ruller med mindst mulig rulningsmodstand. En så lille hældning på 2 til 5 % er normalt nok når godsets bund er hård og glat og der anvendes letløbslejer.

Er stækningen lang kan det under tiden være nødvendigt med bremseruller.

Rullebaner drevne

Drevne rullebaner anvendes hvor man ikke kan opnå tilstrækkelig fald på anlægget, eller man ønsker fuld kontrol med transporten.

Kædedrevne ruller er en almindelig metoder for drev til pallerullebaner. Uanset hvilken type rullebane eller transportmiddel vi anbefaler anvendt, findes der et utal af forskellige elementer, til brug for funktioner der enten sikrer den perfekte materialestrøm eller forøge automatiseringsgraden.

Der vil ofte være brug for retningsskift , tværkørsel via tværgående kædebane med løft, pneumatisk virkende stop eller fordeling.

Se udvalg af rullebaner her

Se udvalg af rullebaner med centrestation

Se udvalg af specielmaskiner

 

Højre